Engelsk opgaver online

Engelskopgaver og engelskøvelser for børn og voksne

Engelskopgaver og engelskøvelser for børn og voksne – DUDAs opgaver

DUDA’s engelskopgaver. Træn det engelske sprog og grammatik gennem sidens mange engelskopgaver og interaktive engelskøvelser.

Elevark, opgaver og online spil til engelsk – Sprogtip

Sprogtip.dk – opgaver, kopiark, print og spil til sprogfagene engelsk og tysk

Her finder du elevark, opgaver og online spil til engelskfaget. Klik på de forskellige kategorier – eller brug den avancerede søgefunktion i toppen ( …

Opgaver, kopiark, print og spil til tysk og engelsk i folkeskoler og specialskoler. Online spil og læring.

Engelsk – Sproglinks.dk

Dette er SPROGLINKS’ egen samling af opgaver til udskrift i engelsk. Du er velkommen til at bruge og kopiere materialet efter Copydans Tekst & Node-aftaler.

Her finder du en samling af øvelser og links, som jeg har fundet nyttige i min egen undervisning på VUC. Du er velkommen til at bruge af materialerne efter Copydans regler.

Nyttige links til engelsk – VIA CFU

Nyttige links til engelsk | VIA CFU

Games and quizzes. Vild med fremmedsprog – Inspiration til leg, bevægelse, spil, task og problemløsningsopgaver og digitale ressourcer til fremmedsprogene.

Inspiration til gode og nyttige links til engelskundervisningen. Siden er opdelt i emner, så du nemt kan finde det, du leder efter!

Engelsk opgaver – engelskopgaver til børn – Leg og Lektie

22. jan. 2019 — Opgaver til engelsk fra 1. klasse til 6. klasse. Du finder både læringsspil, opgavehæfter og enkelte opgaver lige til at printe.

Engelsk forside – Opgaveskyen.dk

Engelsk opgaver | Leg og Lektie

Her kan du finde en masse sjove, farverige og indbydende engelskopgaver, som måske kan give dit barn lysten til at lære lidt mere engelsk. Der er opgaver til de …

Digitale ressourcer til engelsk – udskoling – UC SYD

Engelsk forside – Opgaveskyen.dk

Skip to content. Opgaveskyen.dk · Forside · Dansk · Indskoling · Mellemtrin · Natur og teknik · Matematik · Engelsk · Historie · Gæstebog · Om mig · Kontakt.

Forside – Opgaveskyen.dk

Opgaver til dansk, Natur og teknologi, Opgaver matematik indskoling, … Her kan du finde mange forskellige opgaver til dansk, natur og teknik, engelsk, …

Opgaver til folkeskolen. Opgaver til dansk, Natur og teknologi, Opgaver matematik indskoling, mellemtrin, indskoling

Digitale ressourcer til engelsk – udskoling | UC SYD

6. – 8. klasse. News for Kids. Online avis for børn og unge. Faglig læsning med selvrettende opgaver til træning af læseforståelsen til hver artikel.

 

Keywords: engelsk opgaver online, engelsk opgaver online gratis, engelsk online opgaver, online engelsk opgaver